Traumeel producten

Onze geneesmiddelen

Voor iedereen een geschikte oplossing

Doeltreffende verlichting van milde pijn en ontsteking

Ontdek alle Traumeel® producten

  • Traumeel® is een bewezen doeltreffend geneesmiddel dat bestaat uit 12 plantaardige en 2 minerale bestanddelen voor de behandeling en verlichting van milde ontsteking, spierpijn en gewrichtspijn.

  • Traumeel® bestaat in verschillende vormen: tabletten, gel, crème & druppels. Jouw arts of apotheker zal adviseren welke oplossing het meest geschikt voor je is.

  • Tabletten
  • Gel
  • Crème
  • Druppels

Tabletten

Om Traumeel® Tabletten in te nemen, heb je geen water nodig. Je kan ze dus ook makkelijk overal meenemen.

Vrij verkrijgbaar in de apotheek in verpakkingen van 50 en 250 tabletten.

Waarvoor en hoe Traumeel® Tabletten innemen?

Traumeel® Tabletten

Gel

Een gel heeft meestal een direct verkoelend effect en dringt snel in.

Vrij verkrijgbaar in de apotheek in verpakkingen van 50 en 100 gram.

Waarvoor en hoe Traumeel® Gel gebruiken?

Traumeel® Gel

Crème

Traumeel® Crème is ook geschikt voor het masseren van pijnlijke spieren en gewrichten.

Vrij verkrijgbaar in de apotheek in verpakkingen van 50 en 100 gram.

Waarvoor en hoe Traumeel® Crème innemen?

Traumeel® Crème

Druppels

Traumeel® Druppels is een oplossing voor oraal gebruik en kan een alternatief zijn wanneer tabletten niet gebruikt kunnen worden*. De druppelflesjes laten toe heel precies te doseren.

Vrij verkrijgbaar in de apotheek in verpakkingen van 30 ml en 100 ml.

Waarvoor en hoe Traumeel® Druppels innemen?

Traumeel® Druppels

Wat patiënten over Traumeel® zeggen

"De laatste 10 jaar sukkel ik met mijn knie. Vooral na zware sportieve inspanningen begint hij op te zwellen, zak ik erdoor en voel ik pijn. Voor mijn laatste sportieve uitdaging, een fietstocht van België naar Zwitserland, heb ik de volledige reis Traumeel Tabletten genomen. Twaalf dagen hebben we gefietst. Mijn knie bleef soepel, ik had geen last van ontstekingen en ik had geen pijn. Ik ben zeer enthousiast over het effect van Traumeel. Zonder was het in de bergen zeer moeilijk geweest. Ik kan het iedereen aanbevelen. Mijn potje staat al klaar voor de volgende uitdaging."

Katelijne Geeraert, België

"Als moeder van twee kinderen is Traumeel crème een constante hulp voor mij. Jammer genoeg is mijn 5-jarige dochter vrij wild waardoor ze zich ook vaak bezeert. Traumeel is een grote steun voor hen. Mijn dochter vraagt er nu zelfs naar."

Valeska Jaenicke, Duitsland

"In 2016 was ik mijn eerste Long Trail Mountain Bike Event aan het voorbereiden. Na de training had ik soms last van spierpijn en andere lichamelijke pijn. Ik gebruikte de crème enkele dagen en was zeer tevreden – de spanning was weg. Bedankt hiervoor."

Stephan Rappl, Duitsland

"Mijn moeder had constant rugpijn. Ze probeerde Traumeel gel en binnen een paar dagen voelde ze zich veel beter. Sindsdien gebruikt ze Traumeel. Het is een grote hulp voor haar!"

Cornelia Ulaga, Slovenië

Ingredients

Bijsluiters

Traumeel bijsluiters

Alle Traumeel® bijsluiters kan je ook hieronder downloaden in één handig document.

* Traumeel® Druppels: bevat 35 vol % ethanol (alcohol), d.w.z. max. 138 mg per dosis (van 10 druppels), hetgeen overeenkomt met 4 ml bier of 2 ml wijn per dosis (uitgaande van respectievelijk 5 vol % en 12 vol % ethanol), wat schadelijk is bij alcoholisme. Voorzichtigheid is geboden bij zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kinderen en groepen met een verhoogd risico, zoals patiënten met een leveraandoening of epilepsie.

Vraag raad aan uw arts of apotheker. Homeopathisch geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Heel Belgium nv.