Start

Blijven bewegen zonder zorgen?

Doeltreffende verlichting van milde pijn en ontsteking van spieren en gewrichten

Ontdek Traumeel®

Traumeel® is een bewezen homeopathisch geneesmiddel dat bestaat uit 12 plantaardige en 2 minerale bestanddelen voor de behandeling en verlichting van milde ontsteking, spierpijn en gewrichtspijn.

Traumeel® producten

Traumeel® bestaat in verschillende vormen

Traumeel® Tabletten

Traumeel® Tabletten

Traumeel® Tabletten is beschikbaar in dozen van 50 en 250 tabletten. Een behandeling met Traumeel® Tabletten mag gecombineerd worden met Traumeel® Gel of Traumeel® Crème.

Traumeel® Gel

Traumeel® Gel

Traumeel® Gel is beschikbaar in tubes van 50 en 100 gram. De gel is kleurloos en brengt lokaal verlichting.

Traumeel® Crème

Traumeel® Crème

Traumeel® Crème bestaat in tubes van 50 en 100 gram. De crème is wit van kleur en kan eveneens lokaal ingemasseerd worden.

Traumeel® Druppels

Traumeel® Druppels

Traumeel® Druppels bestaat in druppelflesjes van 30 en 100 ml. De druppels worden oraal ingenomen en kunnen gecombineerd worden met een lokale behandeling (crème of gel).

14 actieve bestanddelen

Je partner voor verlichting van milde spier- en gewrichtspijn en voor een sneller herstel

Traumeel® bevat 14 actieve bestanddelen die gekend zijn voor hun gunstige invloed op ontstekingen, pijn en het genezingsproces.

14 actieve bestanddelen
14 actieve bestanddelen

Ontdek de eigenschappen

Traumeel®: 9 kenmerken

Ontsteking

Reguleert de ontsteking en helpt de genezing

Milde pijn in spieren en gewrichten

Verlicht milde pijn in spieren en gewrichten

Reguleert de ontsteking

Werkt anders dan andere ontstekingsremmers

14 actieve bestanddelen

14 actieve bestanddelen

Voor iedereen

Bestaat in diverse vormen

Traumeel tabletten

Geen water nodig

Geschikt voor het hele gezin

Voor jong en oud

Interacties

Geen bekende interacties

Traumeel crème en gel

Makkelijk overal mee te nemen

Wat patiënten over Traumeel® zeggen

"De laatste 10 jaar sukkel ik met mijn knie. Vooral na zware sportieve inspanningen begint hij op te zwellen, zak ik erdoor en voel ik pijn. Voor mijn laatste sportieve uitdaging, een fietstocht van België naar Zwitserland, heb ik de volledige reis Traumeel Tabletten genomen. Twaalf dagen hebben we gefietst. Mijn knie bleef soepel, ik had geen last van ontstekingen en ik had geen pijn. Ik ben zeer enthousiast over het effect van Traumeel. Zonder was het in de bergen zeer moeilijk geweest. Ik kan het iedereen aanbevelen. Mijn potje staat al klaar voor de volgende uitdaging."

Katelijne Geeraert, België

"Als moeder van twee kinderen is Traumeel crème een constante hulp voor mij. Jammer genoeg is mijn 5-jarige dochter vrij wild waardoor ze zich ook vaak bezeert. Traumeel is een grote steun voor hen. Mijn dochter vraagt er nu zelfs naar."

Valeska Jaenicke, Duitsland

"In 2016 was ik mijn eerste Long Trail Mountain Bike Event aan het voorbereiden. Na de training had ik soms last van spierpijn en andere lichamelijke pijn. Ik gebruikte de crème enkele dagen en was zeer tevreden – de spanning was weg. Bedankt hiervoor."

Stephan Rappl, Duitsland

"Mijn moeder had constant rugpijn. Ze probeerde Traumeel gel en binnen een paar dagen voelde ze zich veel beter. Sindsdien gebruikt ze Traumeel. Het is een grote hulp voor haar!"

Cornelia Ulaga, Slovenië

Vraag raad aan uw arts of apotheker. Homeopathisch geneesmiddel. Geen langdurig gebruik zonder geneeskundig advies. Lees aandachtig de bijsluiter. Heel Belgium nv.